Flussocreativo. Design Studio.

Via Cipro.

The whole project was designed and built with the aim to re-evaluate spaces to make them functional, bright and modern.

The renovation of the apartment in Cipro street, located in a residential complex of the 70s, has been followed, in all phases, by studio Flussocreativo.

Place Brescia
Year 2012
Client Private
Type Residential
Mq 70
Ph. Matteo Lonati

The renovation of the apartment in Cipro street, located in a residential complex of the 70s, has been followed, in all phases, by studio Flussocreativo.
The whole project was designed and built with the aim to re-evaluate spaces to make them functional, bright and modern.
The result of the rearrangement of the interior and the careful choice of finishes is a comfortable environment, the core of which is the living room-kitchen where the rustic flavour of the white bricks wall, blending harmoniously with the minimal décor, wisely arranged to dived, but join at the same time, the two areas.
The rest of the house is a nice balance between the brightness of the white and the colour notes that define and give character to the space.