Flussocreativo. Design Studio.

Burrow.

A large space to be enhanced, a modern tavern that converts into a leisurable spot for relaxing and conviviality moments.

A large space to be enhanced, a modern tavern that converts into a leisurable spot for relaxing and conviviality moments.

The different areas are elements that evoke continuity instead of division. From the entrance you can enjoy the light that shines through the two large windows to give an initial glimpse of the room where the exotic wallpaper canvasses the walls of the access area.

Location Brescia
Year 2018
Client Private
Type Residential
Mq 70
Ph. Mattia Aquila

The protagonist of the central space is the solid wood table, accentuated by the suspended lamps, emphasizing its essential role in moments of sharing. The corner kitchen is the perfect background and with its clay brick wall it warms up the room in perfect harmony along with gres in aged wood design flooring. The walls are covered in resin and use soft colors in order to complete the atmosphere. The industrial style of custom-made furniture in black iron and natural oak wood blends with the softness of the living area, perfect for enjoying relaxing moments in front of the large television.

The result is a distortion of the classic tavern standard: a space to live and share, but exclusive and full of charm.